Αγαπητοί χρήστες του forum σας ενημερώνω πως ενώ έκανα διαφημιστική καμπάνια clickbanner την γνωστή σε όλους σχεδόν acaiberry και αφού πέρασαν καμιά 40αριά μέρες και ήταν περίπου 2000χιλιάδες click μου έστειλαν mail και μου είπαν πως τα 1500 click δεν τα πληρώνουν γιατί λέει έγιναν από 5 χρήστες...
και ενώ τους απόδειξα (όσο γίνετε) πως δεν είναι έτσι, με αγνόησαν σε 2 mail χωρις να μου απαντήσουν χωρίς φυσικά να πληρώσουν και χωρίς να δικαιολογηθούν...
έχουμε υπόλοιπο 100€ κάνα μήνα, που τους τα χαρίζω και αυτά γιατί τόσα μου έκοψαν, τόσα θα τους έλειπαν...
Για ποιες πληρωμές μιλάνε ????
Κάνεις τι δουλεία τους, κάνεις διαφήμιση και προώθηση 30-40 μέρες και μετά σου πετάνε ενα παραβίασες τους όρους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ και δεν πληρώνουν... αλλά η διαφήμιση έγινε καλά καλά...
Κάντε οτι νομίζετε, σε εσάς μπορεί όλα να είναι καλά και να πληρώνουν... εμένα ότι μου έτυχε, αυτό και μοιράζομαι μαζί σας
Το blog δεν το αναφέρω, για να μην γίνει διαφήμιση, απλά αναφέρω πως το acaiberry είχε πάνω από 200.000 χιλιάδες εμφανίσεις σε μορφή αναρτήσεων κιόλας, όχι σε μια γωνία στην σελίδα...
Αυτά...καλό καλοκαίρι και το νου σας

Άγγελος