Όροι Χρήσης του Δικτύου & Σύστημα Fraud Management

Παρουσίαση προγραμμάτων και σχόλια για το ελληνικό ClickBanner Affiliate Network.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
ClickBanner
Δημοσιεύσεις: 353
Εγγραφή: 15 Δεκ 2010 16:51
Επικοινωνία:

Όροι Χρήσης του Δικτύου & Σύστημα Fraud Management

Δημοσίευση από ClickBanner » 09 Φεβ 2011 15:04

Αγαπητοί Αffiliates,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τους όρους χρήσης του δικτύου που απαγορεύουν παραπλανητικές ενέργειες.

2.1 Οι Χρήστες θα πρέπει να δρουν ηθικά και λογικά σχετικά με τη χρήση της Υπηρεσίας και στην αποστολή Επισκεπτών προς τους Διαφημιζόμενους. Οι Χρήστες δεν πρέπει να προβαίνουν σε πράξεις ή παραλείψεις που θα είχαν τυχόν ως αποτέλεσμα οποιοσδήποτε Διαφημιζόμενος να πληρώσει στον Χρήστη ποσά Προμηθειών για πωλήσεις που έγιναν στον Διαφημιζόμενο τις οποίες ο Χρήστης δεν επέφερε με νόμιμο τρόπο.

2.2 Δικαίωμα προμήθειας, ο Χρήστης θα έχει όταν θα επιφέρει έναν Επισκέπτη ο οποίος πραγματικά και σκοπίμα επισκέφθηκε την Ιστοσελίδα του Διαφημιζόμενου μέσω Έγκυρου Click από κάποια Ιδιοκτησία του Χρήστη.

2.3 Οι Χρήστες δεν θα χρησιμοποιούν τρόπους ή τεχνικές που σχετίζονται με τα λεγόμενα «spyware», «adware», «malware», «robots», «forced clicks», «automatic openings», «automatic cookie dropping» ή «cookie stuffing».

3.3 Οι Σύνδεσμοι δεν πρέπει να παραπλανούν τους Επισκέπτες. Οι Σύνδεσμοι πρέπει να τοποθετούνται με μόνη σκοπιμότητα τη δημιουργία Έγκυρων Clicks.

3.4 Οι Χρήστες δεν πρέπει να αποστέλλουν αυτόκλητα ή απρόκλητα emails που μπορούν για άλλους λόγους να χαρακτηριστούν ως spam ή emails που περιέχουν Συνδέσμους Διαφημιζομένων. Στην περίπτωση αυτή, η Πάροχος θα δικαιούται να τερματίσει αμέσα τη συμμετοχή του συγκεκριμένου Χρήστη στην Υπηρεσία και θα διακόπτεται η συνεργασία με τον Χρήστη.

Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε έχει κορυφαίο σύστημα ασφαλείας και fraud. Όλα τα διπλά κλικς που γίνονται, φαίνονται ξεκάθαρα με λεπτομέρειες όπως η IP και το URL από όπου ήρθε το κλικ.

Σας παρακαλούμε να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί γιατί δεν θα θέλαμε να βρεθούμε στην δύσκολη θέση να απομακρύνουμε κάποια μέλη μας.

Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει κανείς!

Με εκτίμηση,

ClickBanner

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ClickBanner”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες