ακόμη;Spyrostagas έγραψε:ok!Black_Elk έγραψε:Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν έχω λάβει ακόμα τις πληρωμές από τους διαφημιζόμενους. Η πληρωμή θα γίνει με 2-3 ημέρες καθυστέρηση.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
ακόμη;Spyrostagas έγραψε:ok!Black_Elk έγραψε:Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν έχω λάβει ακόμα τις πληρωμές από τους διαφημιζόμενους. Η πληρωμή θα γίνει με 2-3 ημέρες καθυστέρηση.
ωχ ελπίζω αυτό να μην σημαίνει, ότι δεν θα πληρώσουν...michalis1984 έγραψε:Αν και λιγάκι άσχετο με το θέμα, κάπου διάβασα πως πριν απο μερικές μέρες η win έχει φάει βαρύ πρόστιμο. Ιδού και το λινκ
http://www.eett.gr/opencms/opencms/admi ... _1193.html
Μακάρι να στα δώσουν τα λεφτά Σίμο.Black_Elk έγραψε:Για τις πληρωμές της WIN ακόμα δυστηχώς κυνηγάω την εταιρεία και με πηγαίνουν από μέρα σε μέρα. Το πρόγραμμα έτρεχε από μεταπωλητή της WIN και αυτήν την στιγμή μιλάω με τους 2 για να ξεκαθαριστεί το θέμα της πληρωμής
Α δεν το ήξερα. Ωραία τουλάχιστον θα πληρώσει κάποιος, δηλαδή η εταιρία.Black_Elk έγραψε:Μπορείς να γίνεις μεταπωλητής σε αυτές της εταιρείες. Σου δίνουν την διαφημίσεις και αναλαμβάνεις εσύ την προώθηση. Αλλά έχει υψηλό αρχικό κόστος για την συνεργασία.
Μίλησα και με την μητρική εταιρεία για το θέμα της πληρωμής και θα καλυφθεί από αυτούς το κόστος, αλλά δεν ξέρω ακόμα την τελική ημερομηνία
αα κατάλαβα και μετά έκανε τον κινέζοBlack_Elk έγραψε:Ο μεταπωλητής δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε
Έτσι!Black_Elk έγραψε:και συνεχίζει.... αλλά δεν θα του περάσει
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης