ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟ Ρ/Σ

Ψάχνετε να βρείτε συνεργάτες ή επενδυτές για κάποιο project σας; Αυτή η περιοχή είναι για εσάς. Έχετε όλα τα στοιχεία του project σας έτοιμα, γιατί θα σας τα ζητήσουν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
nickolaosz
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: 17 Ιουν 2010 04:10

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟ Ρ/Σ

Δημοσίευση από nickolaosz » 23 Απρ 2018 23:26

Εχω σχεδιάσει, αναπτύξει μια νέα ιδέα η οποία θα γίνει γνωστή στο κοινό μας σύντομα.

Στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο σαφώς δεν υπάρχει και είμαι βέβαιος ό,τι θα αποτελέσει σταθμό και ορόσημο. Σε αυτό το πλαίσιο εναρμονίζεται και η ανοιχτή πρόταση-πρόσκληση σε υποψήφιους επενδυτές-χρηματοδότες, να συμμετάσχουν και να χρίστούν κοινωνοί και συνοδοιπόροι στο έργο μου με ταυτόχρονο όφελος και για τα δυο μέρη.

- Το concept έχει να κάνει με Ραδιοφωνικό Διαδικτυακό Σταθμό.

Το καινοτόμο και ξεχωριστό στοιχείο της πρότασης μας έχει να κάνει ότι το studio και η εκπομπή του προγράμματος του σταθμού θα γίνεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας απο ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα το οποίο θα κινείται απο τις 07:00 το πρωί εως τις 00:00 το βράδυ σε κεντρικά σημεία του λεκανοπεδίου Αττικής (κάνοντας και πολλές στάσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης). Τις υπόλοιπες ώρες, δηλαδή απο τις 00:01 εως τις 06:59 η εκπομπή θα γίνεται απο άλλο διαμορφωμένο studio στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.

- Το όχημα θα είναι ένα λεωφορείο περί των 10-12 μέτρων, στο εσωτερικό του οχήματος θα αφαιρεθούν τα καθίσματα και θα τοποθετηθεί η απαραίτητη μόνωση, και θα διαμορφωθεί το studio, οπως επίσης και ο Τεχνικός Εξοπλισμός για την απρόσκοπτη και συνεχή μετάδοση σήματος μέσω του Δορυφορικού Συστήματος Λήψης και Εκπομπής. Το λεωφορείο θα είναι μπλε χρώματος, με τα σήματα του σταθμού περιμετρικά του λεωφορείου.

- Η κοστολογηση του concept ανερχεται στα 100.000€.

- Εγω με την προταση-προσκληση αυτη ΠΑΡΑΧΩΡΩ το 49% της Ιδεας & της Λειτουργιας του εν λογω εγχειρηματος.

- Αυτο αποτιμαται στα 49.000€.

Τα χρηματα αυτα θα επενδυθουν στην Ολοκληρωση του concept του Ραδιοφωνου.

- Για την ολοκληρωση της Συμφωνιας, πρεπει τα χρηματα να κατατεθουν σε Τραπεζικο Λογαριασμο.

- Με την οριστικοποιηση της συμφωνιας και καταθεση των 49.000€, παράλληλα θα γινει συναψη Συμβολαιογραφικης Πραξης, και θα γινει και η Δημιουργια & Συσταση της "Ραδιοφωνικης & Διαφημιστικης" με τα εξης ποσοστα :

i.) 51% - Ομιλος Συμφεροντων Ζαννακη Νικόλαου (ο οποίος θα κρατήσει και το management του concept), και
ii.) 49% - Ομιλος Επενδυτων

- Παραλληλα, θα γινει η αγορα του Ειδικου Οχηματος για το κινητο studio, αξιας 10.000€,
- Επανδρωση - Εξοπλισμος - Στελεχωση του οχηματος με εξοπλισμο, αξιας 10.000€.
- Αγορα του σταθερου studio αξιας 15.000€ ή
- Ενοικιαση του χωρου προς 450€/μηνα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Η καμπίνα του οχήματος, θα αδειάσει και θα μονωθεί για να περιοριστούν οι κάθε λογής θόρυβοι και θα επανδρωθεί με θέσεις εργασίας, για τους μουσικούς παραγωγούς, (3 ή 4 σταθερές θέσεις), μαζί με τον πάγκο όπου θα στηθούν και θα στερεωθούν τα μηχανήματα μετάδοσης και οι Η/Υ. Στον ίδιο πάγκο θα στηθεί και η κονσόλα-μείκτης. Σε διπλανό σημείο θα τοποθετηθεί και ο ηχολήπτης. Θα γίνει και η τοποθέτηση του Δορυφορικού Συστήματος Μετάδοσης Σήματος.

- Εξωτερικά θα βαφτεί, το όχημα, και θα υπάρξουν σταθερά σημεία για να προωθηθούν ο ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ (ο οποίος θα είναι ΕΝΑΣ), και 5 Διαφημιζόμενοι με μικρότερο σε μέγεθος διαφημιστικό χώρο στο όχημα.

- Οι θέσεις του ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ και των 5 Διαφημιζόμενων, δεν θα περιοριστούν μόνο στο όχημα, αλλά θα προβάλλονται και στην ιστοσελίδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού καθώς επίσης, θα αναπαραγόνται και ηχητικά απο τον Ραδιοφωνικό Σταθμο μας.

- Μελλοντικά ενδέχεται, να κυκλοφορήσουμε και έντυπο 16-σέλιδο, το οποίο θα μοιράζεται ΔΩΡΕΑΝ σε διάφορα κεντρικά σημεία που θα κάνει στάση το όχημα, το οποίο θα περιλαμβάνει θέματα απο τον μουσικό, καλλιτεχνικό, και εικαστικό χώρο.

- Το κόστος για το Δημιουργικό του Λογοτύπου για το όχημα καθώς και το ηχητικό spot (αν δεν έχει ήδη έτοιμο ο πελάτης), θα το αναλάβει η εταιρία μας, και θα του παραδοθεί για να μπορεί να το αξιοποιήσει ο πελάτης και όπου αλλού θέλει.

- Όλες οι εταιρίες/ επιχειρήσεις που θα αναλάβουν να γίνουν ΧΟΡΗΓΟΙ/ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ θα λαμβάνουν σε καθημερινή βάση το ημερήσιο πρόγραμμα κίνησης του οχήματος, όπως επίσης και τα σημεία που θα γίνουν οι προγραμματιζόμενες στάσεις του οχήματος, για να έχει πλήρη πληροφόρηση και ενημέρωση.

- Την ιστοσελίδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού θα την φτιάξει δικό μου επιτελείο τεχνικών (προγραμματιστές, γραφίστες) που έχω.

- Έχω ήδη βρει τα άτομα, που θα επανδρώσουν την θέση των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ και την θέση των ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.

- Επίσης διαθέτω δικό μου δίκτυο συνεργατών οι οποίοι θα αναλάβουν τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και το Τμήμα ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

- Το Δημιουργικό μου Τμήμα, θα έχει έτοιμο το Ραδιόφωνο σε 40-60 μέρες απο την σύναψη της μεταξύ μας συμφωνίας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, θα είναι έτοιμο και το όχημα, όπως το περιέγραψα άνωθεν.

- Όσον αφορά τον τρόπο που θα γίνει η απόσβεση και θα αποφέρει κέρδος ο εν λόγω σταθμός θα γίνει ως εξης :

1. Έσοδα απο το Ραδιοφώνο (Ραδιοφωνικά spots),

2. Έσοδα απο χορηγίες εκπομπών,

3. Έσοδα απο τα banner στην Ιστοσελίδα του Ραδιοφώνου,

4. Έσοδα απο την Χορηγία στο Όχημα,

5. Έσοδα απο τις Διαφημίσεις στο Όχημα,

6. Έσοδα απο το MAG (όταν το κυκλοφορήσουμε μελλοντικά).

7. Έσοδα απο διάφορες εκδηλώσεις / προωθητικές ενέργειες που θα κάνουμε με πολλά clubs / cafe / νυχτερινά κέντρα και συναυλίες.

Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η γραμμή πλεύσης, και το πλάνο όπως το έχω σχεδιάσει και αναπτύξει και είμαι καθόλα έτοιμος να το υλοποιήσω, μόλις θα βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής-χρηματοδότης.

Στη διάθεση σ​ας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία​.

Τηλέφωνο Επικοινωνιας : +030 698 50 60 986 , + 030 698 50 60 995.
email : zannakis.nickolaos@gmail.com


Άβαταρ μέλους
nickolaos.zannakis
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 07 Ιουν 2018 06:26

Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟ Ρ/Σ

Δημοσίευση από nickolaos.zannakis » 07 Ιουν 2018 07:56

Καλημέρα.

Ο λόγος είναι απλός. Διότι έτσι ανοιγεις το παιχνίδι το διαφημιστικό περαιτέρω. Δηλαδή πέραν της διαφήμισης στο ραδιόφωνο, παρέχεται μία επιπλέον προωθητική ενέργεια για κινητή διαφήμιση - προβολή των επιχειρήσεων. Συν τοις άλλοις, μπορεί να συμμετέχει και σε events και εκδηλώσεις.

Στη διάθεσή σου για ότι άλλο θες.

Με εκτίμηση,

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Επενδυτών ή Συνεργατών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης