Συνεργάτες για KVM VPS με πάνελ διαχείρισης SolusVM με υποστήριξη και backups.

Ψάχνετε να βρείτε συνεργάτες ή επενδυτές για κάποιο project σας; Αυτή η περιοχή είναι για εσάς. Έχετε όλα τα στοιχεία του project σας έτοιμα, γιατί θα σας τα ζητήσουν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
netspace
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 01 Ιουν 2011 19:44

Συνεργάτες για KVM VPS με πάνελ διαχείρισης SolusVM με υποστήριξη και backups.

Δημοσίευση από netspace » 03 Νοέμ 2015 20:08

Χαίρετε, προσφέρω οικονομικά πακέτα VPS (virtual private server) και αναζητώ συνεργάτες/μεταπωλητές . Ασχολούμαι σχεδόν μια δεκαετία με τον τομέα του hosting και η πολυετής εμπειρία μου επιτρέπει να είμαι σε θέση να στηρίξω άρτια αυτό που κάνω.

Τα VPS δημιουργούνται σε servers με Intel® Xeon® E3-1270 v3 Quad-Core Haswell και ECC RAM. Έχουν δίσκους SATA3 σε RAID10 και έχει στηθεί SolusVM με υποστήριξη "KVM"

Για όσους δεν γνωρίζουν η τεχνολογία virtualization τύπου "KVM" επιτρέπει στα VPS να είναι πολύ πιο αξιόπιστα από τα συνηθισμένα τύπου "OpenVZ" καθώς μπορεί να περαστεί ξεχωριστό Kernel σε κάθε VPS και οι πόροι που δεσμεύονται για κάθε συνεργάτη να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ .

Διαχείριση: Για την διαχείριση του VPS υπάρχει διαθέσιμο control panel SolusVM reseller για πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του server αν και περιλαμβάνετε διαχείριση από μεριάς μου.

Backups: ‘Όσον αφορά τα backups υπάρχει ειδικός χώρος (remote storage) σε άλλο server και συγκεκριμένα σε cloud storage για την τήρηση ημερήσιου backup όλου του VPS του συνεργάτη (Snapshot) καθώς και τήρηση ημερήσιου/εβδομαδιαίου backup των sites που θα φιλοξενούνται μέσα στο VPS με την χρήση του WHM Backup με βασική προϋπόθεση το VPS να τρέχει WHM.

Υποστήριξη: Όσον αφορά την υποστήριξη παρέχω 3 επίπεδα υποστήριξης όπου πραγματικά μπορείτε να απαλλαγείτε από τις έγνοιες αντιμετώπισης προβλημάτων του server αλλά και των sites σας και να επικεντρωθείτε μόνο στις πωλήσεις σας. Τα 2 πρώτα επίπεδα υποστήριξης παρέχονται χωρίς επιπλέον χρέωση και περιλαμβάνονται στην τιμή του VPS.
Το 3ο επίπεδο υποστήριξης είναι προαιρετικό και δεν περιλαμβάνετε στην τιμή του VPS.
Τα 3 επίπεδα είναι τα εξής:

1) Υποστήριξη ορθής λειτουργίας δικτύου και hardware με δυνατότητα επικοινωνίας από μεριάς μου 24/7 με τους τεχνικούς του DataCenter.

2) Υποστήριξη ορθής λειτουργίας VPS μέσα στο κεντρικό Node Server σε συνεργασία με τους τεχνικούς του SolusVM. Επίσης παρέχετε υποστήριξη στις λειτουργίες του VPS όπως Setup / Start / Stop / Restore / Backup

3) Υποστήριξη VPS με χρήση Cpanel/WHM ορθής λειτουργίας και επίλυση προβλημάτων software του Cpanel αλλά και των sites που θα φιλοξενούνται μέσα σε αυτό όπως και διαχείριση backups/restore. Επίσης περιλαμβάνονται τακτικοί έλεγχοι ασφαλείας και αναβαθμίσεις.

Το δίκτυο που συνεργάζομαι εδώ και 3 χρόνια είναι της Hetzner όπου και έχω μεγάλη εξοικείωση στον τρόπο επικοινωνίας και αποκατάστασης τεχνικών ζητημάτων μαζί τους.

Το μότο μου είναι "φιλικά και υπεύθυνα ", θα χαρώ να συζητήσω με τον κάθε ενδιαφερόμενο και μαζί να αναλύσουμε τις ανάγκες σας, μικρές ή μεγάλες, ώστε να σας προτείνω μια εξατομικευμένη πρόταση συνεργασίας στον τομέα του Hosting.

τηλέφωνο επικοινωνίας 26710 23333

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Επενδυτών ή Συνεργατών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης