4 θέσεις εργασίας (Εφαρμοσμένη Ηλεκτρονική)

Ψάχνετε να βρείτε συνεργάτες ή επενδυτές για κάποιο project σας; Αυτή η περιοχή είναι για εσάς. Έχετε όλα τα στοιχεία του project σας έτοιμα, γιατί θα σας τα ζητήσουν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Κλειδωμένο
cyberwalker
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 22 Ιουν 2012 04:25

4 θέσεις εργασίας (Εφαρμοσμένη Ηλεκτρονική)

Δημοσίευση από cyberwalker » 22 Ιουν 2012 04:33

Ημερομηνία θέσης : 21-06-12
Ημερομηνία λήξης : 15-07-12
---------------------------------1) Προγραμματισμός μικροεπεξεργαστών
Απαραίτητα :
1. Eμπειρία σε ανάπτυξη και βελτιστοποίηση κώδικα Αssembly & C σε αρχιτεκτονικές όπως AVR, MIPS, ARM.
2. Βασικές γνώσεις Ρομποτικής

Το προφίλ του ιδανικού υποψήφιου περιλαμβάνει κάποιον που :
έχει λάβει γνώση των εξελίξεων των τελευταίων 8 χρόνων ξεκινώντας από PIC και καταλήγωντας σε Arduino / Wiring (και έχει βασικές γνώσεις C++ για την κατανόηση και εμπλουτισμό σχετικών libraries). Που έχει επενδύσει χρόνο και χρήματα και έχει πειραματιστεί στα σχετικά shields και πρωτόκολλα επικοινωνίας - διεπαφών (serial, USB, WiFi, Ethernet, I2C, ISP, SPI κτλ).

Προαιρετικά : Εξοικείωση με εμπορικά πακέτα για μεταφορά και δοκιμή του κώδικα σε πραγματικά development (entry level / validation) boards.2) Σχεδίαση Αναλογικών & Ψηφιακών Κυκλωμάτων
Απαραίτητα :
1. Άμεση ανάλυση & κατανόηση ενός δοθέντος ηλεκτρονικού σχεδίου μέσης κλίμακας με σκοπό την επέκταση ή τη μετατροπή της λειτουργίας του με τις δοθείσες προδιαγραφές.
2. Σχεδίαση και κατασκευή πλακέτας (από την αρχή έως το τέλος) με τη χρήση εμπορικών CAD εργαλείων.
3. Γνώσεις σχεδίασης και παραμετροποίησης φίλτρων, ενισχυτών και διαστασιολόγησης παθητικών στοιχείων (πχ για επαγωγικούς φορτιστές).

Το προφίλ του ιδανικού υποψήφιου περιλαμβάνει κάποιον που :
είναι εξοικειωμένος με τους τρόπους οδήγησης ηλεκτρονικών μικρής ισχύος και θέματα που αφορούν την χαμηλή κατανάλωση, την απαγωγή θερμότητας, την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα και την αντοχή σε μηχανικές / ηλεκτρικές καταπονήσεις των υλικών.

Προαιρετικά : Γνώσεις ανάπτυξης και υλοποίησης embedded software σε πλατφόρμα FPGA (VLSI prototyping).3) Σχεδιασμός Μαζικής Παραγωγής (Manufacturing Design)
Απαραίτητα :
Eξοικείωση με το χώρο του μαζικού ηλεκτρονικού σχεδιασμού, καλή γνώση της υφιστάμενης αγοράς αλλά και των τάσεών της (διαθεσιμότητα ICs, κλιμάκωση τιμών). Να γνωρίζει τις πιο αξιόπιστες και φθηνότερες 'αποθήκες' χοντρικής προμύθειας ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και παραγωγών / συναρμολογητή PCB.

Το προφίλ του ιδανικού υποψήφιου περιλαμβάνει κάποιον που :
έχει καλές γνώσεις σε ότι αφορά τη σύγχρονη εμπορική διαδικασία κατασκευής πλακετών και γνωρίζει καλά τις αρχές που διέπουν την μεταφορά (επανασχεδιασμό) ενός πρωτοτύπου σε βιομηχανικό σχέδιο για μαζική παραγωγή. Επίσης, η πολύχρονη παρουσία του στο χώρο του επιτρέπει να γνωρίζει άριστα τις δημοφιλέστερες σειρές ολοκληρωμένων ώστε να είναι σε θέση να προτείνει εναλλακτικές προσεγγίσεις και strip-down τεχνικές εφόσον απαιτηθούν από τις τάσεις της αγοράς. Κατά τη διαδικασία της σχεδίασης θα συνεργάζεται διαρκώς με την ομάδα επαναδιατυπώνοντας τις προτεινόμενες προσεγγίσεις με σκοπό να αποτρέψει πιθανό μελλοντικό επανασχεδιασμό.4) Software/Web developer
Απαραίτητα :
1. Καλή γνώση Java, HTML, PHP, SQL.
2. Εξοικείωση με iOS και Android SDK πλατφορμες.

Το προφίλ του ιδανικού υποψήφιου περιλαμβάνει κάποιον που :
έχει καλές γνώσεις αλλά και πρότερη εμπειρία σε σχεδιασμό του web interface μιας συσκευής. Mπορεί να φέρει εις πέρας το έργο ασχέτως αν η συσκευή είναι χαμηλής επεξεργαστικής ισχύος και φέρει στοιχειώδες embedded software ή αν μεσολαβεί και κάποιο socketing με ελαφρύ linux λειτουργικό.


Ερωτήσεις και Βιογραφικά μπορούν να στέλνονται στο cyberwalker.iris στο gmail.com

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27668
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

4 θέσεις εργασίας (Εφαρμοσμένη Ηλεκτρονική)

Δημοσίευση από cordis » 04 Ιούλ 2012 11:04

παρακαλώ αγγελίες εργασίας μόνο εδώ http://jobs.freestuff.gr/

ευχαριστώ.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Επενδυτών ή Συνεργατών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες