Οι τιμές που έχουν είναι καταπληκτικές, και ετσι ενδιαφέρθηκα για αγορά ενός iPhone 6S 64GB στα 600ευρώ! (λιγότερο από το 16GB στην Ελλάδα)
Στην αρχή λεω αυτοί είναι ψεύτες δεν υπάρχει περίπτωση, αλλά στη συνέχεια, αφου τους εστειλα email ρωτώντας ευθέως γιατί να τους εμπισθευθώ, μου στείλαν ένα κείμενο που εξηγούσε ότι είναι νόμιμη εταιρία και επισύναψαν ένα πολυσέλιδο αρχείο αποδικνείοντας ότι πρόκειται για νόμιμη εταιρία. Μου έδωσαν μέχρι και αριθμό εταιρίας ή κάτι τέτοιο, καθώς και αρκετές επιλογές site για να ελέγξω την εγγυρώτητα τους. Όντως φαίνεται λοιπόν για αληθινή εταιρία.
Επίσης, έψαξα λίγο για το site τους, το οποίο υπάρχει για 5 χρόνια, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες για scam.
Μετά σκέφτηκα μήπως είναι μούφα το κινητό που στέλνουν, και τους ζήτησα σειριακό αριθμό του κινητού που ήθελα για παραγγελία και μου απάντησαν δίνοντας τον. Μόλις πήγα στον ελεγχτή του site της apple, έλεγε πως πρόκειται για αυθεντικό μοντέλο.
Δεν ξέρω. Αν όντως ισχύει πρέπει να είναι καλή ευκαιρία, μέχρι και free shipping εχει me DHL ή κάτι τέτοιο.
Τέλος τους ρώτησα μέχρι και πως εξασφαλίζουν τέτοιες τιμές και μου είπαν ότι αγοράζουν κατευθείαν από κατασκευαστές και σε μεγάλες ποσότητες και έτσι κρατούν το κόστος χαμηλά.
Πείτε μου λίγο τη γνώμη σας πάνω στο ζήτημα. Να τους εμπιστευθώ;
Sorry for the long post