Το Papaki έγινε o πρώτoς στην Ελλάδα καταχωρητής της ICANN

Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου από εταιρείες. Η πρόσβαση είναι περιορισμένη μόνο σε εταιρείες.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
techtalker
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 09:36
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Το Papaki έγινε o πρώτoς στην Ελλάδα καταχωρητής της ICANN

Δημοσίευση από techtalker » 03 Σεπ 2014 12:30

Εικόνα
H Papaki ΕΠΕ αποτελεί τον πρώτο καταχωρητή domain names στην Ελλάδα που λαμβάνει την πιστοποίηση επίσημου καταχωρητή της ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers). Η πιστοποίηση της ICANN αποτελλεί εγγύση αξιοπιστίας, σταθερότητας και οικονομικής ευημερίας της επιχείρησης που παρέχει τα Top Level Domains (TLDs).

Ως πιστοποιημένος καταχωρητής της ICANN, το Papaki.gr μπορεί να παρέχει τα generic TLDs, όπως .com, .org, .net κ.α. άμεσα από τα αντίστοιχα μητρώα και όχι μέσω κάποιου ενδιάμεσου. Έτσι, η διαδικασία κατοχύρωσης domain name ολοκληρώνεται απευθείας από το Papaki στο σύστημα του μητρώου, αξιόπιστα, ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η πιστοποίηση αποτελεί μία αυστηρή, πολυεπίπεδη διαδικασία ελέγχου που πραγματοποιείται από την ICANN και τα αντίστοιχα μητρώα. Η διαδικασία της πιστοποίησης του Papaki.gr διήρκησε 10 μήνες και, μεταξύ άλλων, εξετάστηκε η οικονομική σταθερότητα της εταιρίας, η τεχνική υποδομή, η ασφάλεια, καθώς και δεκάδες άλλα διαδικαστικά, οργανωτικά και νομικά στοιχεία. Επίσης, έλεγχοι πραγματοποιούνται σε τακτικό επίπεδο από την ICANN, ως προς την κατάσταση της εταιρίας και την ορθή και αξιόπιστη, σύμφωνα με τους κανονισμούς, διαδικασία κατοχύρωσης και διαχείρισης των domains.

Αγοράζοντας ένα domain από ένα διαπιστευμένο καταχωρητή της ICANN όπως το Papaki, είναι εξασφαλισμένη η μέγιστη ασφάλεια και η καλύτερη υποστήριξη για ένα domain name, αλλά και ότι ο καταχωρητής πληρεί τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ορθής λειτουργίας.

Πλέον, το Papaki.gr είναι ο πρώτος και μοναδικός ICANN καταχωρητής στην Ελλάδα και συνεχίζει να είναι ηγέτης στην Ελληνική αγορά των domain names, ως ο Νο1 καταχωρητής στην Ελλάδα στα .GR και .EU domain names, που συνεχώς πραγματοποιεί επενδύσεις με σκοπό να κάνει το Internet περισσότερο προσεγγίσιμο, ασφαλές και εύχρηστο στον χρήστη.


Τι είναι η ICANN
Η Ιnternet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ιδιωτικός οργανισμός που συντονίζει και παρακολουθεί ένα σύνολο ενεργειών και διαδικασιών που αφορούν το Διαδίκτυο. Η ICANN, περισσότερο γνωστή ως το διοικητικό όργανο του Διαδικτύου, είναι υπεύθυνη για το συντονισμό των συστημάτων του παγκόσμιου διαδικτύου και ειδικότερα, εξασφαλίζει τη σταθερή και ασφαλή λειτουργία τους.
marianna @papaki - Papaki Blog
Βρείτε το Papaki επίσης σε: Facebook - YouTube - Flickr

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εταιρικές Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης