Ταχύτατο GR-IX Webhosting στην Ελλάδα από την TopHost.gr

Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου από εταιρείες. Η πρόσβαση είναι περιορισμένη μόνο σε εταιρείες.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tophostGR
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: 12 Ιουν 2009 17:32
Τοποθεσία: Hράκλειο, Κρήτη
Επικοινωνία:

Ταχύτατο GR-IX Webhosting στην Ελλάδα από την TopHost.gr

Δημοσίευση από tophostGR » 02 Δεκ 2011 16:45

Εικόνα

Η TopHost.gr διευρύνει τις υποδομές της με μεγάλη επένδυση σε ιδιόκτητους Servers, οι οποίοι στεγάζονται σε Data Center στην Αθήνα.

Η νέα υπηρεσία της Tophost.gr αξιοποιεί το GR-IX δίκτυο και το peering ταχύτατης ανταλλαγής traffic που γίνεται σε αυτό μεταξύ των μεγαλύτερων πάροχων Internet στην Ελλάδα. Χάρη σ’ αυτό, παρακάμπτεται η ανάγκη δρομολόγησης του περιεχομένου μίας ιστοσελίδας μέσα από κόμβους του εξωτερικού, όταν ένας χρήστης από Ελλάδα την επισκέπτεται. Το αποτέλεσμα είναι να επιτυγχάνονται δικτυακοί χρόνοι απόκρισης έως και 5 φορές ταχύτεροι από τους αντίστοιχους ενός website που φιλοξενείται στο εξωτερικό.

Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της νέας υπηρεσίας της Tophost.gr είναι η διατήρηση στα ίδια επίπεδα του κόστους των πακέτων φιλοξενίας, με Unmetered Traffic, εξασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το τρίπτυχο Πολύ Υψηλών ταχυτήτων - Unmetered κίνησης δεδομένων σε GR-IX - Χαμηλών Χρεώσεων.

Η υπηρεσία θα μπει σε ισχύ μέσα στον Δεκέμβριο για όλα τα Windows & Linux Shared Hosting και Reseller plans της Tophost.gr, ενώ στην πορεία θα ενεργοποιηθεί και για Dedicated Servers. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ: http://tophost.gr/tophost-grix-network.htm

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εταιρικές Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης