Τι θα θέλατε να κάνει το Freestuff σαν κυβέρνηση
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Να κάνει τους moderators δημόσιους υπάλληλους και να με κάνει moderator 

Και ένα chip που είναι της μόδας να μας κυνηγάει σαν "terminator"...!dimsis έγραψε:(...) Δημιουργία ενιαίας δημόσιας βάσης δεδομένων (...).
Δικαίωμα σου να προτιμάς να είσαι φακελωμένος σε 100 διαφορετικές databases, δικαίωμα μου να προτιμώ να είμαι σε μια εφόσον χρησιμοποιείται για να κάνω γρηγορότερα τη δουλειά μου κα είναι προσβάσιμη μόνο από εκεί που πρέπει.
Εγώ βλέπω πως από τη μια μας χαλάνε τα chips και από την άλλη δημοσιοποιούμε την ιδιωτική μας ζωή και τα στοιχεία μας στο facebook, στη google, στο twitter, σε υπηρεσίες τύπου foursquare, με τα κινητά "πομπούς" κλπ
Εγώ βλέπω πως από τη μια μας χαλάνε τα chips και από την άλλη δημοσιοποιούμε την ιδιωτική μας ζωή και τα στοιχεία μας στο facebook, στη google, στο twitter, σε υπηρεσίες τύπου foursquare, με τα κινητά "πομπούς" κλπ
Εμείς που δεν τα κάνουμε όλα αυτά μπορούμε ακόμα να επιμένουμε στο όχι ενιαία βάση δεδομένων ???dimsis έγραψε:Δικαίωμα σου να προτιμάς να είσαι φακελωμένος σε 100 διαφορετικές databases, δικαίωμα μου να προτιμώ να είμαι σε μια εφόσον χρησιμοποιείται για να κάνω γρηγορότερα τη δουλειά μου κα είναι προσβάσιμη μόνο από εκεί που πρέπει.
bold = Ένα παράδειγμα όπως το ασφαλιστικό σύστημα της Αγγλίας δηλαδή ???
Μήπως τις θες σε πρωτοχρονιά ??? Και ο Άγιος βασίλης ποτε θα κάνει αργία ρε αχαΐρευτε ???Aflex έγραψε:Να έχουμε Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο!
Τώρα σοβαρά :
1. ...
...
...
...
...
...
Το βρήκα !!! Να βάλει και λίγο σάλιο .
...
...

Ακόμα και να μην χρησιμοποιείς facebook, google υπηρεσίες, twitter κλπ σε έχουν φακελωμένο σε ΔΕΚΟ, σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, σε τράπεζες, σε αστυνομία, σε Δήμους, σε Νομαρχίες μέχρι και σε σούπερ μάρκετ και υπηρεσίες που πιθανών να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς και σε 10άδες άλλες δημόσιες και μη υπηρεσίες.
Αν έχεις πάει φαντάρος είσαι και αλλού, αν είσαι δημότης κάπου είσαι επίσης και εκεί, αν είσαι ασφαλισμένος σε κάποιο ταμείο επίσης, αν δεν γεννήθηκες σε τσαντίρι αλλά σε κάποιο νοσοκομείο επίσης, αν έχεις κάποιο εισόδημα το οποίο φορολογείται επίσης, αν υπάρχει κάποιος που σε πληρώνει μια από τα ίδια.
Και όλα αυτά χωρίς εσύ να χρειάζεται να χρησιμοποιείς καν υπολογιστή. Σκέψου να χρησιμοποιείς κι όλας.
Και όλα αυτά χωρίς εσύ να χρειάζεται να χρησιμοποιείς καν υπολογιστή. Σκέψου να χρησιμοποιείς κι όλας.
Εγώ θα ήθελα να κάνει κάτι πάρα πολυ απλό...
Να τιμωρίσει όλους του βουλευτές που κατέντησαν την Ελλαδάρα μας σε αυτά τα χάλια...
Σας συζάτω πολλά???
Να τιμωρίσει όλους του βουλευτές που κατέντησαν την Ελλαδάρα μας σε αυτά τα χάλια...
Σας συζάτω πολλά???
Να δώσει σε κάθε φτωχό φωτογράφο με Canon μηχανή από 10 L φακούς 

NikonaazzPhoto είσαι σοφός...
Δεν ξέρω αν με παρακολουθείς αλλά και γω έχω λιώσει να αναφέρω canon 550d, 6d, 7d, 5d mark 2
FreeStuff στα ψιλά μπαλκόνια με τους κουστουμαρισμένους κιας τις φάγαμε μαζί τις canon
Δεν ξέρω αν με παρακολουθείς αλλά και γω έχω λιώσει να αναφέρω canon 550d, 6d, 7d, 5d mark 2

FreeStuff στα ψιλά μπαλκόνια με τους κουστουμαρισμένους κιας τις φάγαμε μαζί τις canon

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης