Ψηφοφορία 3Δ διαγωνισμού #6 - Αναδείξτε τον νικητή
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
ben: μυστήριο και ατμόσφαιρα αλλα και η πιο τυπικη (χωρις να ειναι αυτο αρνητικο) προσέγγιση σαυτο που ξερουμε ως καστρο.
civilnikolas: η πιο φωτορεαλιστικη απόπειρα σε ενα πιο εξωτικο καστρο αλλα και η πιο περιγραφικη ,λειπει το κατι για να προσθεσει την ατμοσφαιρα...
mortal: η πιο game (οπως ανεφερε καποιος) απόδοση του καστρου αλλα ισως και η πιο ειλικρινείς...
ne3go: η πιο προτοτυπη για μενα ,πιο απλη που ξαφνιαζει αλλα ειναι και οικεια καπου μακρυα... μ'αρεσουν πολυ οι λεπτομέρειες (playmobile-φτυάρι)
NikoSokiN: καστρο με την πιο πολυ δοση φαντασιας ,αλλα χανεται λιγο στην πολυπλοκοτητα του, μαρεσει που το βλεπουμε απο καποιο παραθυρο αλλου πυργου(?).
σε ολους μπραβο, μαρεσε προσωπικα πιο πολυ το concept του ne3go ( το nick αυτο διαβαζεται νε-θρι-γκο ?) -αν και θα ηθελε πιο πολυ δουλεια στο καδρο του ,αλλα οκ.
civilnikolas: η πιο φωτορεαλιστικη απόπειρα σε ενα πιο εξωτικο καστρο αλλα και η πιο περιγραφικη ,λειπει το κατι για να προσθεσει την ατμοσφαιρα...
mortal: η πιο game (οπως ανεφερε καποιος) απόδοση του καστρου αλλα ισως και η πιο ειλικρινείς...
ne3go: η πιο προτοτυπη για μενα ,πιο απλη που ξαφνιαζει αλλα ειναι και οικεια καπου μακρυα... μ'αρεσουν πολυ οι λεπτομέρειες (playmobile-φτυάρι)
NikoSokiN: καστρο με την πιο πολυ δοση φαντασιας ,αλλα χανεται λιγο στην πολυπλοκοτητα του, μαρεσει που το βλεπουμε απο καποιο παραθυρο αλλου πυργου(?).
σε ολους μπραβο, μαρεσε προσωπικα πιο πολυ το concept του ne3go ( το nick αυτο διαβαζεται νε-θρι-γκο ?) -αν και θα ηθελε πιο πολυ δουλεια στο καδρο του ,αλλα οκ.
Nαι, έτσι διαβάζεται...αν και πολλοί το λένε και "νέγκρο"!ignis έγραψε:...του ne3go ( το nick αυτο διαβαζεται νε-θρι-γκο ?)

ψηφίζω ne3go, όλα είναι τέλεια αλλά μου αρέσει που ο ne3go δεν έφτιαξε ένα κάστρο από πέτρα αλλά από άμμο...
-
- WebDev Moderator
Αν και λίγες οι συμμετοχές, είναι εξαιρετικός ο διαγωνισμός παιδιά και το πνεύμα της ψηφοφορίας άριστο.
- AnonymousJ
Εγώ ψήφισα CivilNikolas απλά και μόνο διότι μου αρεσε περισσότερο απο τα άλλα που ομως ηταν εξ'ισου πολύ καλά.
Η διαφορά στις λεπτομέρειες.
Η διαφορά στις λεπτομέρειες.
Τι πολίτευμα εχουμε στην ΕΛΛΑΔΑ;;;; Μα "Οικονομική Τρομοκρατία" βεβαίως & μάλιστα στην πιό ακραία μορφή της.
Παράδειγμα το "ασφαλιστικο" Τι να καταλάβουν οι χορτασμένοι "ΒΟΛΕΥΤΕΣ" απο τον "Πεινασμένο Λαό;;;;;;;
Παράδειγμα το "ασφαλιστικο" Τι να καταλάβουν οι χορτασμένοι "ΒΟΛΕΥΤΕΣ" απο τον "Πεινασμένο Λαό;;;;;;;
to programma pou ta ftiaxnete einai to v-ray h` v-ray lene kati allo? polu magkia kai ta 5!
www.goodviewproductions.com
pes to k egine!
pes to k egine!
- paink1ller
Tα προγραμματα ειναι κυριως 3dsmax, Cinema4D και softimage XSI.
O vray ειναι add-on για μερικα απο αυτα.
O vray ειναι add-on για μερικα απο αυτα.
Ηobby: Shooting photons
ne3go. Πολύ καλή ιδέα.
- cyberfreak
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν.Δυσκολέυτηκα να αποφασίσω άλλα ψηφίζω CivilNikolas
ben

Πολύ ωραίο κάστρο,μου φέρνει στο νου κάτι από ταινία...
CivilNikolas

Απλά φοβερό.Ώντας φαν της ιαπωνικής κουλτούρας μπορώ να πω ότι έκανες πολύ καλή δουλειά.Τα sakura trees ταίριαξαν γάντι επίσης.
Mortal

Πολύ RPG ατμόσφαιρα,ακριβώς στο θέμα.
ne3go

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα το θέμα.Μάλον φταίει και η ζέστη των ημερών.Επίσης,το νερό είναι πάρα πολύ ωραίο και το Playmobil έξυπνο,δίνει μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα
NikoSokiN

Πολύ ωραίο το concept της θέας μέσα από ένα παράθυρο.Αρκετά πολύπλοκο και όμορφο κάστρο.Χαρά στην υπομονή σου επίσης στο modeling των καραβιών.
ben

Πολύ ωραίο κάστρο,μου φέρνει στο νου κάτι από ταινία...
CivilNikolas

Απλά φοβερό.Ώντας φαν της ιαπωνικής κουλτούρας μπορώ να πω ότι έκανες πολύ καλή δουλειά.Τα sakura trees ταίριαξαν γάντι επίσης.
Mortal

Πολύ RPG ατμόσφαιρα,ακριβώς στο θέμα.
ne3go

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα το θέμα.Μάλον φταίει και η ζέστη των ημερών.Επίσης,το νερό είναι πάρα πολύ ωραίο και το Playmobil έξυπνο,δίνει μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα

NikoSokiN

Πολύ ωραίο το concept της θέας μέσα από ένα παράθυρο.Αρκετά πολύπλοκο και όμορφο κάστρο.Χαρά στην υπομονή σου επίσης στο modeling των καραβιών.
- CivilNikolas
Γειά σε όλους! Επανέρχομαι στην πραγματικότητα μετά από μια βασανιστική εξεταστική... Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις ψήφους. Αυτόε ο διαγωνισμός δεν είχε πολλές συμμετοχές αλλά ήταν όλες πολύ πρωτότυπες και μ' άρεσε αυτο. Εγω θα ψηφίσω το έργο του ne3go γιατί είναι καλοκαιρινά και απλό τόσο που να σου τραβάει την προσοχη. Συγχαρητήρια σε όλους!
-
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Παίδες κατά αρχήν συγχαρητήρια σε όλους
(ζηλεύω θέλω να κάνω και εγώ τέτοιες δημιουργίες)
θα ψήφιζα ben αλλά δεν μου κάθισε καλά ο φωτισμός, συμφώνα με το φως που πέφτει από τα σύννεφα έπρεπε να έχει άλλες σκιές (νομίζω)
CivilNikolas πάρα πολύ καλή δουλεία
Mortal μου άρεσε πολύ ο δράκος αλλά δεν κατάλαβα τα φώτα-σημαίες που είναι πάνω από τον πύργο.
ne3go κερδίζεις στην πρωτοτυπία
τελικά ψηφίζω NikoSokiN γιατί απλά είναι το πιο πολύπλοκο 3D
(ζηλεύω θέλω να κάνω και εγώ τέτοιες δημιουργίες)
θα ψήφιζα ben αλλά δεν μου κάθισε καλά ο φωτισμός, συμφώνα με το φως που πέφτει από τα σύννεφα έπρεπε να έχει άλλες σκιές (νομίζω)
CivilNikolas πάρα πολύ καλή δουλεία
Mortal μου άρεσε πολύ ο δράκος αλλά δεν κατάλαβα τα φώτα-σημαίες που είναι πάνω από τον πύργο.
ne3go κερδίζεις στην πρωτοτυπία
τελικά ψηφίζω NikoSokiN γιατί απλά είναι το πιο πολύπλοκο 3D
- veriotis
- Graphics Moderator
- Επικοινωνία:
Νικητής με μεγάλη διαφορά ο CivilNikolas για δεύτερη συνεχόμενη φορά
συγχαρητήρια CivilNikolas
συγχαρητήρια CivilNikolas

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες