Παρέχω διαφημιστικό χώρο σε Ενημερωτικό blog με 1 εκατομμύριο uniqe visitors
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Παρέχω διαφημιστικό χώρο σε Ενημερωτικό blog με 1 εκατομμύριο uniqe visitors σε πολύ χαμηλές τιμές για περισσότερα στείλτε μου email εδώ L2realitydonate@hotmail.com
όνομα και πράμα ....
Μπραβο και μετά θελουμε να παει μπροστά η χωρα
Χαχααχαχα για γελια ειμαστε
Μπραβο και μετά θελουμε να παει μπροστά η χωρα
Χαχααχαχα για γελια ειμαστε
Ποιος να διαφημιστει σε ενα τετοιο (ή παρόμοιο) Site ?????
Και το target group αλλα και το ονομα είναι αποτρεπτικά ....
και τι διαφημιση να βάλει ???
πάνες για μωρα πιθήκων ή ταίστρες για αγελλάδες και πρόβατα ???
Καλησπερα αυτη ειναι προσωπικη σου αποψη εχουμε δουλεψει με πολλες εταιριες και δουλευουμε ακομα και αποδιδουν πολυ καλα η διαφημισης τους το κωλοχανειο βαση του wikipedia και βαση της ελληνικης γλωσσας σημαίνειseeder έγραψε:Ποιος να διαφημιστει σε ενα τετοιο (ή παρόμοιο) Site ?????
κωλοχανείο ουδέτερο ένας χώρος που είναι εντελώς ανοργάνωτος ή έχει την μηδαμινή οργάνωση ενός οίκου ανοχής
Το γραφείο όπου δουλεύω είναι τελείως κωλοχανείο. Παντού υπάρχει ανοργανωσιά.
και κατα αποψη μας αυτη η λεξη "κωλοχανειο" εκφραζει απολυτα την κατασταση της χωρας μας αυτα απο εμας καλο σας βραδυ
Ο τρόπος που μου απάντας εμπνέει σεβασμό και μπραβο σου..
τωρα που βλεπω ξανα το ποστ μου , εγω δεν σου μηλησα καλα και ζηταω συγνωμη.. Δεν θυμαμε τι ακριβως ειδα οταν μπηκα στο σαιτ για να γραψω αυτα τα πραματα.. θυμαμε ομως την κεντρικη του ιδεα ..
Καλη επιτυχια για εσενα προσωπικά και το εργο σου.
τωρα που βλεπω ξανα το ποστ μου , εγω δεν σου μηλησα καλα και ζηταω συγνωμη.. Δεν θυμαμε τι ακριβως ειδα οταν μπηκα στο σαιτ για να γραψω αυτα τα πραματα.. θυμαμε ομως την κεντρικη του ιδεα ..
να στε κάλα ευχαριστω πολυ για τις παρατηρήσεις σας καλο σας βράδυ και πάλι ευχαρισούμεseeder έγραψε:Ο τρόπος που μου απάντας εμπνέει σεβασμό και μπραβο σου..
Καλησπέρα και πάλι το site μας τον τελευταίο καιρό έχει μεγάλη άνοδο βάση του Alexa Rank είμαστε στα τοπ 761 της Ελλάδας η ζήτηση διαφήμισης ισχύει κανονικά στείλτε μας email εδώ παρακαλώ l2realitydonate@hotmail.com !
- kiriakosGR
- Επικοινωνία:
To site σας είναι για τ'ανάθεμα και απορώ πως ο κόσμος μπαίνει και βλέπει τα ξερατά που έχετε για άρθρα.l2reality έγραψε:Καλησπέρα και πάλι το site μας τον τελευταίο καιρό έχει μεγάλη άνοδο βάση του Alexa Rank είμαστε στα τοπ 761 της Ελλάδας η ζήτηση διαφήμισης ισχύει κανονικά στείλτε μας email εδώ παρακαλώ l2realitydonate@hotmail.com !
Τέτοια παραπληροφόρηση, τέτοια Hoaxes άρθρα, καιρό έχω να δω. Πραγματικά, χαίρεσαι γιαυτό που έχεις;;; Γουστάρεις που κοροιδεύεις τον κόσμο;;;
συγχύστηκα βραδιάτικα!!
http://www.dwrean.net Κατεβάστε δωρεάν και νόμιμα προγράμματα, Παιχνίδια, e-books
- fiskilis
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
το οτι ειναι εκει που ειναι δεν εχει και τοσο σημασια καθως τα στατιστικα αυτα βγαινουν μονο απο οσους εχουν εγκαταστησει την αναλογη μπαρα και αυτο δεν υπαρχει στο Google Chrome που εχει η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων .... οποτε καμια σχεση με την πραγματικοτηταl2reality έγραψε:Καλησπέρα και πάλι το site μας τον τελευταίο καιρό έχει μεγάλη άνοδο βάση του Alexa Rank είμαστε στα τοπ 761 της Ελλάδας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες