τι εικονα... εδω δεν βγαζει ποτε ολα τα link....cyberfreak έγραψε:εικονα βγαζει ποτε η μπα;
New AdSense 300x600!!
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
New AdSense 300x600!!
- cyberfreak
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
New AdSense 300x600!!
μου εβγαλε ολα τα λινκ αλλα μονο στην αρχικη σελιδα οταν μπηκα σε ενα αρθρο μου εβγαζε 1 εως 3 λινκ τιποτα αλλοtrisstann έγραψε:τι εικονα... εδω δεν βγαζει ποτε ολα τα link....cyberfreak έγραψε:εικονα βγαζει ποτε η μπα;
- cyberfreak
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
- cyberfreak
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
New AdSense 300x600!!
εως τωρα σε δικο μου site εχει 3 εικονες διαφορετικες που μου εχει βγαλει αλλα πολυ σπανια
- EneMe
- Super Moderator
- Επικοινωνία:
New AdSense 300x600!!
Είχα δει 1 φορά διαφήμιση με εικόνα την clickbanner στην δοκιμή του fiskilis αλλά μετά τίποτα...
- cyberfreak
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
New AdSense 300x600!!
εδω μου βγαζει εμενα 3 διαφορετικα και σχετικα συχνα http://www.bestfails.eu/
New AdSense 300x600!!
Το έχω βάλει και εγώ στην δική μου σελίδα της υπογραφής. Όντως μου έχει βγάλει μερικές φορές εικόνα. Υπήρχαν περιπτώσεις που μου εμφάνιζε και μία μόνο διαφήμιση αλλά σπάνια.
Πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο από το skyscrapper;
Πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο από το skyscrapper;
New AdSense 300x600!!
Εαν γινεται και το εχεις βρει τον τροπο να μην ενοχλουμε οσους ηδη εχουν like σε παρακαλω στειλε και σε μενα πμ σχετικαtrisstann έγραψε:να κανω μια ερωτηση ασχετη με το thread? το plugin που εχεις βαλει για να κανει ο κοσμος Like τη σελιδα σου, εχεις βρει πως γινεται σε αυτους που ηδη την εχουν κανει να μην τους εμφανιζεται?gagger έγραψε:δείτε την στην σελίδα που έχω στην υπογραφή μου
Αν θες μου απαντας με pm για να μην μας την "πουν" οι admin
Ευχαριστω
New AdSense 300x600!!
Είναι το arevico facebook lightbox απλά το έχω βάλει Show every x days : 10 το να μην το ξαναεμφανισει αμα κάνει like δύσκολο αλλά κάθε 10 μέρες δεν θα πειράξει κανέναν.trisstann έγραψε:να κανω μια ερωτηση ασχετη με το thread? το plugin που εχεις βαλει για να κανει ο κοσμος Like τη σελιδα σου, εχεις βρει πως γινεται σε αυτους που ηδη την εχουν κανει να μην τους εμφανιζεται?gagger έγραψε:δείτε την στην σελίδα που έχω στην υπογραφή μου
Ευχαριστω
Για το 300χ600 το έχω βγάλει γιατί είχε πολύ πιο μικρά ποσοστά κλικ απο το 300χ250 . Εικόνες εμφάνιζε σπάνια είχα δει 2-3 φορές αλλά με τον καιρό θα αρχίσει να βγάζει πιο πολλές εικόνες όταν εμφανιστούν bidders για αυτο το ad
New AdSense 300x600!!
gagger έγραψε:Είναι το arevico facebook lightbox απλά το έχω βάλει Show every x days : 10 το να μην το ξαναεμφανισει αμα κάνει like δύσκολο αλλά κάθε 10 μέρες δεν θα πειράξει κανέναν.trisstann έγραψε:να κανω μια ερωτηση ασχετη με το thread? το plugin που εχεις βαλει για να κανει ο κοσμος Like τη σελιδα σου, εχεις βρει πως γινεται σε αυτους που ηδη την εχουν κανει να μην τους εμφανιζεται?gagger έγραψε:δείτε την στην σελίδα που έχω στην υπογραφή μου
Ευχαριστω
Για το 300χ600 το έχω βγάλει γιατί είχε πολύ πιο μικρά ποσοστά κλικ απο το 300χ250 . Εικόνες εμφάνιζε σπάνια είχα δει 2-3 φορές αλλά με τον καιρό θα αρχίσει να βγάζει πιο πολλές εικόνες όταν εμφανιστούν bidders για αυτο το ad
gagger στη θεση σου θα δοκιμαζα και την νεα μεγαλη οριζοντια 970 x 90
Μιας και ταιριαζει στην τρεχουσα διαμορφωση του site σου
New AdSense 300x600!!
Νομίζω πως θα ηταν καλυτερα να μας εδιναν 600x300 και οχι αυτο το καραγκιοζλικι που μας εδωσαν τωρα.
New AdSense 300x600!!
σίγουρα χρειάζεται και αυτο για κάτω από τα posts! δικιο ο bibisidis
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες