SQL Plus problem

Συζητήσεις για την Oracle, Oracle Forms και Oracle Reports

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
hurry-o
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 19 Σεπ 2009 19:35

SQL Plus problem

Δημοσίευση από hurry-o » 22 Οκτ 2009 00:52

Γειά σας παιδιά μολισ έστησα την oracle 11g κ η sql plus δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ανοίγει σε command line και μοθβ βγάζει κινέζικα.Τι πρόβλημα έχει?

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

SQL Plus problem

Δημοσίευση από dva_dev » 22 Οκτ 2009 02:19

Αρχικά δοκίμασε επανεγκατάσταση.
Αν δεν λυθεί το πρόβλημα, πρέπει να μας εξηγήσεις λίγο περισσότερο τι σημαίνει το "βγάζει κινέζικα" (ίσως ένα screenshot βοηθήσει).

Αν δεν είναι απαραίτητο να δουλεύεις με το sql plus δες το sqltools ή το sqltools++ for oracle. Μου φαίνονται πολύ πιο εύχρηστα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Oracle”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης