Παιδιά έχω αρχίσει τη κατασκευή του portfolio μου και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το προσχέδιο που εφτιαξα στο photoshop.
Y.γ:Στο else θα μπει μια contact form και στα αγκιστρα το περιεχόμενο ανάλογα με το μενού.
Η γνώμη σας πολύτιμη...!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για portfolio
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Πρεπει να το χω βαλει σε λααθος κατηγορια.αν μπορει καποιος admin να το μεταφερει...ευχαριστω
Καλησπέρα thrilos021.
Κοίτα εμένα μ'αρέσει όλο έτσι σαν concept απλά νομίζω ότι υπάρχει αρκετό whitespace έτσι όπωε το κόβω. Ίσως αν το προχωρήσεις λίγο παρακάτω και βάλεις κάποια πράγματα μέσα να μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα.Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι δεν έχεις footer και μου ξενίζει λίγο. Επίσης παρόλο που είναι καλό το concept σκέψου ότι θα μπαίνουν στο site σου για να δουν το portfolio και άνθρωποι(πιθανόν πελάτες) που είναι άσχετοι από προγραμματισμό κτλ και δεν θα πολυκαταλαβαίνουν αγκίλες if else κτλ. Άλλο ένα που είδα όσον αφορά την κατηγοριοποίηση που έχεις κάνει έχεις σε ξεχωριστή κατηγορία το development το οποίο ανήκει στα services που το έχεις δεύτερο.
Φιλικά!
Κοίτα εμένα μ'αρέσει όλο έτσι σαν concept απλά νομίζω ότι υπάρχει αρκετό whitespace έτσι όπωε το κόβω. Ίσως αν το προχωρήσεις λίγο παρακάτω και βάλεις κάποια πράγματα μέσα να μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα.Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι δεν έχεις footer και μου ξενίζει λίγο. Επίσης παρόλο που είναι καλό το concept σκέψου ότι θα μπαίνουν στο site σου για να δουν το portfolio και άνθρωποι(πιθανόν πελάτες) που είναι άσχετοι από προγραμματισμό κτλ και δεν θα πολυκαταλαβαίνουν αγκίλες if else κτλ. Άλλο ένα που είδα όσον αφορά την κατηγοριοποίηση που έχεις κάνει έχεις σε ξεχωριστή κατηγορία το development το οποίο ανήκει στα services που το έχεις δεύτερο.
Φιλικά!
Καλησπέρα nzak και ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.Σκέφτηκα να πάω πιο πάνω τα h1 & img και να τα μικρύνω ώστε να έχω κάποιο χώρο για το footer και να μειωσω κάπως το whitespace.Πάντως και γώ με το που μου ρθε αυτή η ιδέα γι αυτό το concept σκέφτηκα ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους αλλα το θέλω κυρίως για δουλειές και για ακαδημαικά θέματα (όπως msc)...μόλις το ολοκληρώσω θα ανεβάσω link.
Υ.Γ:Το μενού είναι έτοιμη psd...θα αλλάξει το περιεχόμενο του
Υ.Γ:Το μενού είναι έτοιμη psd...θα αλλάξει το περιεχόμενο του
ok Όταν το ολοκληρώσεις, δώσε στον λαό link να το δούμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης